Kraliçe dediğin böyle olur
Kadınlar

Kraliçe dediğin böyle olur

Natalie Dormer; önce The Tudors’ta Anne Boleyn, Game of Thrones’ta ise Margaery Tyrell rollerinde karşımıza çıktı. Asalet, güç, hırs ve iktidar yani kraliçelik bir kadına ancak bu kadar yakışır!

Önce onu yalnızca oyunculuğuyla tanıyanlar için ufak bir hatırlatma yapalım; karşımızdaki kadının 10 parmağında 10 marifet var. İngiltere doğumlu olmasına rağmen anadili gibi Fransızca konuşuyor, Londra Eskrim Akademisi’nin üyesi ve dahası, o bir mezzo soprano.

Büyüleyici olduğu söylenen sesini henüz duymamış olsak da, oyunculuğunun kusursuzluğuna hepimiz aşinayız. Londra’daki Webber Douglas Academy of Dramatic Art’tan 2004 yılında mezun olduktan hemen sonra, Casanova adlı filmle hayatımıza hızlı bir giriş yapan ünlü oyuncu, en büyük çıkışını The Tudors dizisindeki seksi Anne Boleyn karakteriyle yakaladı.

Şimdilerdeyse Game of Thrones’ta bir başka kraliçeyi canlandırıyor. Kedi gözleri ve kimilerince orantısız bulunan ağzıyla “tuhaf” fakat seksi bir güzelliğe sahip olması, Dormer’ı bir anda dizinin en çok konuşulan oyuncusu haline getirdi. Biz de sizi bu güzellikten mahrum etmek istemedik. Kraliçeyi nasıl buldunuz?

İZLE
UYSALLAR GQ HYPE'TA
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası