Yıldızların ötesi
Popüler

Yıldızların ötesi

Uzayın sınırlarını zorlayan yeni Christopher Nolan filmi Interstellar, Matthew McConaughey, Anne Hathaway ve Michael Caine'i buluşturan potansiyel bir sinema başyapıtı.

İnsanoğlu varlığının başından beri yaşadığı dünyayı ve onu çevreleyen evreni keşfetmeyi arzuladı. En ilkel medeniyetlerden bugünün uzay kaşiflerine kadar her insan, hep bilinmeyenle ilgili daha fazlasını öğrenmeyi istedi. Bu arayış insanlığı bugünkü medeniyet seviyesine ulaştırdı.

The Dark Knight üçlemesi, The Prestige ve Inception gibi başyapıtların yönetmeni Christopher Nolan, bu kez insanoğlunun dizginlenemez keşif tutkusunu konu alan bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü Amerikalı astrofizik teorisyeni Kip S. Thorne imzalı makalelelerden yola çıkarak kurgulanan filmin senaryosu Christopher Nolan ve biraderi Jonathan Nolan tarafından ortaklaşa yazıldı.

Yıldızların ötesine uzanan bu uzay macerası Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck ve usta oyuncu Michael Caine gibi Hollywood yıldızlarını biraraya getiriyor. Uzayda, boyutlar arasında, hatta zamanda yolculuk konseptleri etrafında şekillenen Interstellar önümüzdeki yılın en iddialı filmlerinden biri olacağa benziyor.

Filmden yayınlanan ilk teaser konuya dair güçlü ipuçlarından çok insanlığın keşif tutkusunu vurguluyor olsa da Christopher Nolan'dan sıradan bir film beklemek sizce de anlamsız değil mi?

Interstellar önümüzdeki yılın Kasım ayında vizyona girecek.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası