Fight Club'tan çizgi roman serisi
Popüler

Fight Club'tan çizgi roman serisi

Chuck Palahniuk'un sinemaya uyarlandığı dönemde bir efsaneye dönüşen romanı Fight Club çizgi roman serisine dönüşüyor.

Fight Club'ı şimdiye kadar duymayan, izlemeyen kalmamıştır muhtemelen. Yayınlandığı tarihte kült sinemanın ayrılmaz parçası haline gelen film aradan 14 sene geçmiş olmasına rağmen gördüğü ilgiden bir şey kaybetmemişe benziyor.

Filme ilham kaynağı olan romanın yazarı Chuck Palahniuk kitapla aynı ismi taşıyan ama bu defa Tyler Durden'ın ağzından hikayenin devamını anlatacağı bir çizgi roman hazırlığı içine girdi. Aslında bu Palahniuk'un çizgi romana dönüşen ilk romanı değil. Yazarın daha önce Lullaby ve Invisible Monsters adlı kitapları Gabor Kiss tarafından çizgi roman formatında sunulmuştu.

San Diego'da düzenlenen Comic-Con 2013'te filmin hayranlarıyla bir araya gelen Palahniuk, Jack, Marla ve Durden'ın bir kez daha bir araya geleceği çizgi roman serisinde Jack ve Marla'nın çocuklarının kaçırıldığı ve Jack'in yine yeraltının kaotik olaylarla örülü sokaklarına geri döndüğüne dair ipuçlarını verdi.

Fakat çizgi roman serisinin ilk kitabı meraklısıyla ne zaman buluşacak henüz belli değil. En iyi ihtimalle 2015 başında ilk kitabının yayınlanması beklenen Fight Club çizgi roman serisi Marvel, DC ve Dark Horse gibi bu işin ustası isimlerin yardımıyla geliştiriliyor.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası