Gran Turismo zamanı
Popüler

Gran Turismo zamanı

Dijital yarışlarda heyecan dolu 15 yılı geride bırakan Gran Turismo serisi altıncı bölümüyle bu yıl sonunda geri dönüyor.

Bin iki yüz yeni otomobil, otuz üç farklı yer ve yetmiş bir zorlu yarış pisti... Abartılı mı? Söz konusu Gran Turismo olduğunda hayal gibi görünen beklentilerin ne kadar gerçekçi olabileceğine dair inancımız tam.

Yarış simulasyonu tutkunlarının favorisi olarak 15 yılı geride bırakan ve yetmiş milyon satışla Playstation'ın en popüler serisi unvanını hak eden Gran Turismo, beş yıllık uzun bir aradan sonra nefes kesici altıncı bölümüyle geri dönmeye hazırlanıyor.

Sony'den yapılan açıklamaya göre; on dokuz otomobili içeren demo versiyonu önümüzdeki günlerde çıkacak Gran Turismo 6, Haziran ayı ortalarında satışa sunulacak. Ayrıca Sony'den bir de iyi haber var: Gran Turismo 6, hem merakla beklenen PlayStation 4 hem de öncülü PlayStation 3 konsollarında oynanabilecek.

Eğer sizi direksiyon başında nelerin beklediğini merak ediyorsanız efsane oyunun on beşinci yılına özel hazırlanan konsept videoya bir göz atın.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Forza Horizon için geri sayım başladı

Büyük kovalamaca: Need For Speed Most Wanted

Asfaltta rekabet GRID 2 ile geri dönüyor

Yılın suç oyunu: Grand Theft Auto V

Forza Horizon yoldan çıktı

İZLE
Nathan Drake Geri Dönüyor
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası