Iron Man emekliye mi ayrılıyor?
Popüler

Iron Man emekliye mi ayrılıyor?

GQ Amerika Mayıs sayısının kapağına konuk olan Robert Downey Jr. kendiyle özdeşleşen Iron Man hakkında sürpriz açıklamalarda bulundu.

Iron Man 3 hiç şüphesiz ki 2013 yazının büyük merakla beklenen filmlerinden biri. Serinin yıldızı Robert Downey Jr. Mayıs sayısında GQ Amerika kapağına konuk oldu ve röportajında süper kahramanın geleceği hakkında da konuştu.

Bir oyuncu olarak yeniliği ve değişimi sevdiğinden bahseden Robert Downey Jr. son filmin çekimleri sırasında Kuzey Carolina'daki sette geçirdiği kazada ayak bileğini incittiğini ve bu talihsiz olayın kendisini seriye devam etme konusunda düşünmeye yönelttiğini söyledi.

Öyle görünüyor ki o da devam filmlerinin yaratıcılığı konusunda şüpheci olanlardan. En azından üç filmden sonrası için böyle düşündüğüne şüphe yok.

Bu aralar Iron Man 3 filminin son rötuşlarıyla ilgilendiğini söyleyen yıldız oyuncuyu tekrar bir süper kahraman olarak izleyip izleyemeyeceğimizi zaman gösterecek.

Bu arada 3 Mayıs'ta gösterime girecek filmin son yayınlanan özel görüntüleri kullanılan ileri teknolojiye odaklanıyor. Iron Man'in teknolojik sırlarına vakıf olmak için bu videoyu izlemeden geçmeyin.

GQ - Profil: Robert Downey Jr.

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası