Kadehinizi zafere kaldırın
Popüler

Kadehinizi zafere kaldırın

Game of Thrones'un yeni sezonunu izlerken içkinizi Westeros diyarından gelme kadehlerde yudumlayın.

ABD'dedeki gösteriminden tam 24 saat sonra bugün 22:00'de Türkiye'de de CNBC-e ekranlarında gösterime girecek olan ekranların ve dijital dünyanın en çok izlenen dizisi Game of Thrones, ejderhaların kanatları gölgesinde, muhteşem üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Eğer ekran karşısında demir tahtınıza kurulup, Westeros usulü biranızı yudumlamayı düşünüyorsanız, zafere kaldıracağınız kadehleriniz de elinizin altında olsun.

Stark, Baratheon, Lannister ve Targaryen hanedanlarının amblemleriyle süslü kadehler, ikili setler halinde 20 dolara satılıyor. Sadece Yedi Krallık'ın savaşlarını izlerken değil kendini taht oyunlarınızı oynarken de kadehiniz hep yanınızda olsun. Çünkü zaferin ve ölümün ne zaman geleceği hiç belli olmaz.

Think Geek - Game of Thrones Pint Glass Set

Ayrıca yeni sezonun öne çıkan oyuncularının yorumlarını ve özel Game of Thrones röportajlarına göz atmak isterseniz CNBC-e Dergi Nisan sayısına göz atmayı da unutmayın! Game of Thrones'u  CNBC-e’nin ardından kesintisiz olarak cnbce.tv/tiklaizle ve tvyo.com adreslerinden izleyebilirsiniz.

İZLE
Nikolaj Coster-Waldau kamera arkası
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası