Veronica Mars beyaz perdede hayata dönüyor
Popüler

Veronica Mars beyaz perdede hayata dönüyor

Televizyonun kolej çağındaki genç dedektifi Veronica Mars seyircisinden topladığı parayla sinemalara geliyor.

Rob Thomas'ın Buffy the Vampire Slayer ile Nancy Drew'u aynı bedende birleştirdiği Neptun'lü Veronica Mars'ın dönüşü muhteşem oldu. Hannibal ekranlara, Entourage ve Angry Birds sinema salonlarına transfer olurken hayranları bir ilki gerçekleştirerek kendi katkılarıyla Mars'ı beyaz perdede diriltiyor.

The Dandy Warhols'un We Used To Be Friends'li jeneriği, her daim çözülmeyi bekleyen gizemleri ve iyi kalpli kötü adam Logan... Bölümlük gizemlerin arka planda sezonluk büyük bir gizemle bağlandığı gençlik polisiyesi ilk iki sezonuyla büyük bir hayran kitlesine ulaşmış ancak üçüncü sezonunda yaşadığı reyting kaybıyla birlikte yayınına son verilmiş ve sezon finali yapsa da asıl finali yapamadan TV hayatı son bulmuştu.

Thomas ve dizi ekibinin 1 yıldır süren çabaları hayalleri gerçeğe dönüştüren projelerin mimarı Kickstarter ile meyve verdi. Dizide Mars'ı canlandıran Kristen Bell'in evinde bir sabahı anlatan alttaki komik videoyla seyircisinden destek isteyen yapım çılgın hayran kitlesinden 2 milyon doları sadece 12 saatte toplayarak bir rekora imza attı.

Şimdiye kadar 50 bin civarında destekçinin katkıda bulunduğu proje için toplanan para da 3 milyon 250 bin doları çoktan geçti.

İZLE
UYSALLAR GQ HYPE'TA
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası