Hannibal'ın dizisi geliyor
Popüler

Hannibal'ın dizisi geliyor

Dünyanın en zeki ve en zalim katillerinden Dr. Hannibal Lecter bir kez daha hayranlarıyla buluşuyor.

Karanlık bir oda, uzun bir yemek masasının tam üzerinde loş bir ışık yanıyor. Masa başında oturan Hannibal Lecter afiyetle yediği "leziz" yemeğinin ardından Hamlet'e atıfta bulunan bir bakışla bir kurukafaya başını yaslıyor. Evet, Dr. Hannibal Lecter; sinema tarihinin muhtemelen en acımasız ve en zeki katilleri arasında ilk beşe girmeyi hak eden bir isim. Kuzuların Sessizliği'yle sinema perdesinde başlayan hikaye şimdi de dizi olarak televizyon ekranlarının karşısına herkesi bağlamaya geliyor.

 10 bölümden oluşan dizinin yaratıcısı Star Trek: Voyager ve Star Trek: Deep Space Nine gibi ikonik bilim kurgu dizilerinde de kalemini konuşturan Bryan Fuller. Hannibal'ın dizi versiyonunda rol alan isimler de oldukça başarılı. Örneğin Dr. Hannibal Lecter'ı Mads Mikkelsen canlandırıyor. Kendisini Clash of The Titans'taki usta oyunculuğu sebebiyle hatırlamamak mümkün değil. Ona FBI ajanı Will Graham rolünde Hugh Dancy ve Jack Crawford'ı canlandıran Laurence Fishburne eşlik ediyorlar.

Hikaye başarılı psikiyatrist Dr. Hannibal Lecter ile, ondan suçlu profillerini çıkartabilmek konusunda yardım alan genç FBI ajanı Will Graham arasındaki ilişki irdelenerek başlıyor.

Ocak 2013'te başlaması düşünülen dizi 4 Nisan'a ertelendi. Fakat diziden ilk görüntüler ve poster şimdiden izleyiciyle buluştu.

İZLE
UYSALLAR GQ HYPE'TA
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası