Suç dünyasının asil motosikletçisi
Popüler

Suç dünyasının asil motosikletçisi

Place Beyond the Pines asi ruhlu ama bir o kadar temiz bir adamın ailesini korumak adına suç dünyasında yaşadıklarını anlatıyor.

Ryan Gosling All Good Things, Drive ve 2013 başlarında vizyona girmesi beklenen Gangster Squad gibi suç unsurunu olaylar örgüsünün merkezine koyan filmlerde boy göstermeye alıştı. Aktör son filmi Place Beyond The Pines'ta da motosikletinin üzerinde bir sirk göstericisiyken aniden suç dünyasının karanlık dehlizlerinde dolaşmaya başlıyor.

Filmde Luke (Ryan Gosling) sirklerde motorsikletiyle gösteri yapan bir şov adamı. Ta ki eski kız arkadaşı Romina'dan (Eva Mendes) bir çocuğu olduğunu öğrenene kadar. Tek başına bir adamken bir anda bir babanın sorumluluğunu üstlenmek zorunda olan bir ebeyne dönüşen Luke oğluna ve eski sevgilisine bakmak için bir banka soyguncusuna dönüşür. Henüz bir çaylak olan polis memuru Avery (Bradley Cooper) ise bu yolda karşısına çıkan engellerden sadece bir tanesi. 

Blue Valentine'dan hatırlayabileceğiniz Derek Cianfrance bir kez daha kameranın arkasında. Daha çok TV belgeselleriyle ismini duyuran Cianfrance dramanın en yeni ve belki de geleceği en parlak yönetmenlerinden biri olmaya aday. Film Türkiye gösterim tarihi henüz belli değil fakat yayınlanan ilk fragman bizleri bir süreliğine de olsa oyalayacak gibi görünüyor.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası