Rock tarihinde çapraz ateş
Popüler

Rock tarihinde çapraz ateş

Rolling Stones Crossfire Hurricane adında bir belgeselle 50 yıllık yolculuklarını merak edenleri beyaz perdenin karşısına davet ediyor.

Onlar herkesin yutabileceği lokma değil. Bugün rock'n'roll'un en önemli isimlerinden olabilirler ama bir dönem 60'ların blues parçalarını plaktan dinleyen gençlerdiler. Bu sene 50. yaşlarını kutluyorlar. Hayli uzun bir o kadar inişli çıkışlı, dramatik ve hiç kimsenin aklından çıkmayacak kadar sansasyonel bir 50 yıl... 

Bu sayede 2012 onlar için bir nevi seri etkinlikler silsilesine dönüştü. Yeni single, yeni turne, onlara özel bir viski derken şimdi de Brett Morgan yönetmenliğinde "Crossfire Hurricane" adında bir de belgesel geldi. 

Grubun "Jumping Jack Flash" adlı parçasından adını alan belgesel Rolling Stones üyelerinin blues dinleyen gençlerden birer rock efsanesi olma yolundaki hikayesini kimsenin görmediği görüntüler ve çok özel söyleşilerle hayranlarına aktarıyor. 15 Kasım'da gösterime girecek olan belgesel Rolling Stones'un 50 senelik yolculuğuna daha yakından şahit olmak isteyenler ve onları tanımak isteyen yeni ve genç hayranları için unutulmaz bir hediye olacak.

İZLE
Az Nota ve Sözle Çok Duygu Vermek: Evrencan Gündüz
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası