Toyota kalbe giden yolu keşfetti
Otomobil

Toyota kalbe giden yolu keşfetti

Hibrit teknolojisiyle otomobil arenasında fark yaratan Toyota, mutfakta da Big Chefs işbirliğiyle sunduğu Toyota Hybrid Lezzetler ile iddiasını ortaya koyuyor.

Hibrit teknolojisini geniş kitlelere tanıtmak ve farkındalık yaratmak amacıyla 2015’i “hibrit yılı” ilan eden Toyota, bu kavramı sadece otomotivle sınırlamamakta kararlı. Bu alandaki ilk ortak çalışma Big Chefs ile gerçekleştirilipp farklı tatların biraraya getirildiği “Toyota Hibrit Mönü”ü oluşturuldu.

Haziran ayının ilk yarısına kadar “Toyota Hybrid Lezzetleri” adı altında sunulan menüde, pizza ve hamburgeri birleştiren Pizzaburger, levrek ve kumkuat tadını mercimek salatasıyla tek tabakta sunan Kağıtta Kumkuatlı Levrek ve Blueberry ve Mozeralla Peynirli Künefe gibi birbiriyle harmanlanan seçenekler yer alıyor.

Toyota kalbe giden yolu keşfetti

Pizzaburger

Parmesanlı Akdeniz yeşillikleriyle sunulan Pizzaburger, hem pizzanın hem de hamburgerin cazibesini aynı anda deneme fırsatı yaratıyor. Pizza ekmeği, burger köfte, cheddar peyniri, domates, kornişon turşu ve cheddar sosundan oluşuyor.

Toyota kalbe giden yolu keşfetti

Kumkuatlı Levrek

Mönüde yer alan bir diğer lezzet ise Kağıtta Kumkuatlı Levrek. Izgara sebzeler, taze soğan, fesleğen, kekik ve kumkuat ile fırınlanmış levrek, beluga mercimekli salata ile servis ediliyor.

Toyota kalbe giden yolu keşfetti

Mozarella peynirli künefe

Geleneksel Türk kadayıfıyla hazırlanan künefenin hibrit versiyonunu olan Blueberry ve mozerella peynirli künefe vanilyalı dondurma ile sunuluyor.

İZLE
Modern Tutku: Cem Yiğit Üzümoğlu
İLGİLİ İÇERİKLER
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası