Ezici güzellik
Kadınlar

Ezici güzellik

Shailene Woodley henüz 22 yaşında olmasına rağmen sinema ve televizyonda tam 28 işte imzası var... Zirvede değil belki ama oraya ulaşmaya çok yakın.

22 yaşındayken kariyerinizin hangi noktasındaydınız bilemeyiz ancak Shailene Woodley’e dair bir fikrimiz var. Amerikalı güzel oyuncu zirvede değil belki ama oraya ulaşmaya çok yakın.

Televizyon ve beyazperdede bugüne dek toplamda 28 işte yer alan Woodley, 2011’de rol aldığı The Descendants filmiyle Altın Küre’de Sinema Dalında En İyi Yardımcı Kadın kategorisinde aday gösterildi. Üstüne bir de Bağımsız Ruh Ödülleri’nde (Independent Spirit Awards) En İyi Yardımcı Kadın seçildi.

Ona göre tüm bunların nedeni, içinde bulunduğu yüzyıl. Çünkü şu sıralar film sektöründe gençlere sahip oldukları değeri vermenin revaçta olduğunu düşünüyor: “Filmlerde ve dizilerde uzun süre boyunca aşırı duygusal mızmızlar; zengin, güzel, elmaslarla çevrili tipler ya da aptal ponpon kızlar olarak tasvir edildik ama aslında biz de zekiyiz.”

Geldiği noktayı yalnızca şansla ya da zekayla eşdeğer tutmak elbette doğru değil. Aldığı ya da aday olduğu ödüllere bakılınca anlaşılıyor; işin içinde bir de etkili yetenek ve elbette ezici bir güzellik faktörü var. Ezici kelimesini abartılı bulanların fotoğrafa bir kez daha göz atmasını tavsiye ederiz. Yeni yılda vizyona girecek Insurgent adlı filmde Kate Winslet ve Theo James’le başrolü paylaşan Woodley, çekimler için kısacık kestirdiği saçlarıyla daha ne kadar seksi olabilirdi ki?

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası