Dayanıklılık şampiyonu INOX
Saat

Dayanıklılık şampiyonu INOX

İsviçre'nin ikonik markası Victorinox, 130. yılını şıklığın ve dayanıklılığın zirvesine bir tasarımla kutluyor. INOX serisi kol saatleri tam 130 zorlu testi başarıyla geçerek bileğinizde bir güç simgesi olarak yer almayı fazlasıyla hak ediyor.

İsviçre'de küçük bir çakı ve bıçak atölyesi olarak faaliyetlerine başlayan ve o günlerden bugüne -tam 130 yıldır- adı her daima kalite, estetik ve fonksiyonellikle birlikte anılan Victorinox, son 25 senedir titizlikle üretmekte olduğu kol saatleriyle de bu çizgisinden asla taviz vermedi.

Dayanıklılık şampiyonu INOX

Markanın 130. yılına özel olarak üretilen INOX serisi, seçkin Victorinox Swiss Army tasarım felsefesinin kusursuz bir ürünü. Abartısız, güçlü ve şık çizgileriyle dikkat çeken INOX kol saatleri, koşulsuz, en zor şartlara dayanmak üzere tasarlandı. İsviçre Saat Endüstrisi Federasyonu standartlarının (NIHS) yanı sıra Amerikan ordusunun belirlediği dayanıklılık standartlarına (MIL-STD-810) uygun olarak üretilen ve test edilen INOX serisi kol saatleri gezegenimizdeki en zor koşulları alt edebilecek güçte.

Dayanıklılık şampiyonu INOX

70 derece sıcaktan eksi 50 derece soğuğa, 200 metre derinlikte sulardan çöl fırtınalarına kadar en uç hava koşullarına dayanabilen Victorinox Swiss Army INOX kol saatleri vazgeçilmez yol arkadaşınız olmaya aday. Bu şık model, sert darbelere karşı tasarlanmış özel koruma parçalarıyla da yeni bir modaya öncülük edeceğe benziyor. Siyah, lacivert ve haki yeşili renk seçenekleriyle satışa sunulan INOX serisi saatler 390 İsviçre Frangı (930 TL) karşılığında sizin olabilir.

Victorinox Swiss Army INOX serisinin üstesinden geldiği zorlu testlerin birkaçına şahitlik etmeye ne dersiniz?

 10 Metreden Düşüş Testi:

8 Ton Baskı Testi:

Şok Sıcak Dayanıklılık Testi:

İZLE
Yıldızların gözünden IWC Pilot's Watch
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası