iPhone 6 ve dahası
GQ Loves

iPhone 6 ve dahası

Beklentileri yüksek teknoloji tutkunlarının favori markası Apple bu kez bir değil iki yeni iPhone ile karşımızda.

İki kere iPhone 6

Beklenen gün nihayet geldi ve Apple dünyayı yeni iPhone(lar) ile tanıştırdı. Orijinal iPhone’a göre 84 kez daha hızlı A8 çipe sahip yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus avuç içinde maksimum performans için tasarlanmış. iPhone 6 ile aynı teknik özelliklere sahip iPhone 6 Plus 1920x1080 çözünürlükte 5.5 inçlik büyük bir ekrana sahip.

Yenilenen iPhone kamera sensörü 8 megapiksel çözünürlükte ve panorama modunda 43 megapiksele kadar fotoğraflar çekebiliyor. Geliştirilmiş video modu saniyede 240 kareye kadar çıkabiliyor.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 19 Eylül’de öncelikli olarak dokuz ülkede ve ardından tüm dünyada satışa sunulacak.


Hesabı Apple Pay ödesin

Parayı ve kredi kartlarını rafa kaldırmaya hazırlanın. Mobil teknoloji öncüsü Apple dokumatik onay mekanizması Touch ID ile çalışan mobil cüzdan uygulaması Apple Pay ile alışverişte yeni bir dönem başlatacak. Apple Pay yeni iPhone 6 ve iPhone6 Plus modellerinde yer alacak. Önümüzdeki ay Amerika'da kullanıma başlanacak Apple Pay ödeme sistemi kademeli olarak dünya çapında da yaygınlaşacak.

Teknolojinin son saati

Heyecanla beklenen iWatch konsepti tahminlerin aksine Apple Watch namıyla lanse edildi. Dokunmatik ekranının yanı sıra sağ yanındaki kurma kolu benzeri parçayla kumanda edilebilen Apple Watch temel iletişim ihtiyaçlarına cevap vermenin yanı sıra bir dijital sağlık koçu olarak da görev yapıyor. Farklı kayış seçenekleri ile Apple Watch giyilebilir teknolojide yeni bir modanın öncüsü olacak.

İZLE
Bir Jenerasyon Portresi
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası