Onda şüphesiz ki yıldız ışığı var
Kadınlar

Onda şüphesiz ki yıldız ışığı var

Emily Ratajkowski, geçen yıl GQ Türkiye birinci yaş kapağı için kamera karşısına geçti. O günden sonra ise hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

Bilen bilir, 2013 yılının Mart ayında, GQ Türkiye’nin birinci yaşını gerçek anlamda bir güzelle kutlamak istemiş, bunun için de nokta atışı yaparak Emily Ratajkowski’yi seçmiştik. Ne de olsa onda aradığımız her şey vardı; gençti, fazlasıyla seksi ve güzeldi. Cüretkardı da... Kendisinden istediğimiz pozları hiç zorlanmadan verdi, hatta çoğu zaman istediğimizden fazlasını sundu.

Genç, güzel, seksi ve cesursanız modellik mesleğinde tökezlemeniz için hiçbir sebep yok. Emily de başarısız olmadı zaten. O güne dek öyle çok büyük işlerde görmediğimiz ünlü model, kapak çekimimiz sonrasında kariyer anlamında bir anda yükselişe geçti. Önce Amerikan GQ dergisine kapak oldu. Bu sayede ünü Amerika kıtasına yayıldı, sonra da pek çok önemli markanın yüzü olarak çalışmaya başladı.

Yakın tarihte Maroon 5’ın "Love Somebody" ve Robin Thicke’nin "Blurred Lines" klibinde rol alarak ufak ufak oyunculuk denemelerine de başladı.Yakaldığı ivmeye Hollywood da kayıtsız kalmadı. David Fincher'ın "Gone Girl" filminde Ben Affleck ile rol aldı. 2015'te ise onu "Entourage" dizisinin uzun metraj filminde izlemeye hazır olun.

Ratajkowski, enerjisi ve bitmek bilmeyen cesaretiyle hızla çıktığı merdivenlerden muhtemelen hiç inmeyecek. O merdivenin başlarında bir yerde kendisine eşlik ettiğimiz için, ne mutlu bize...

İZLE
Kaan Yıldırım Yaz 2022'de Yolda
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası