Corsa bu kez boyunu aştı
Otomobil

Corsa bu kez boyunu aştı

Opel’in en çok satan modeli Corsa, yenilenen tasarımı, üstün konfor ve güvenlik özellikleriyle Şubat ayında yollara çıkacak.

İlk olarak 1982 yılında satışa sunulan Corsa, kadın ve erkek sürücüler tarafından eşit oranda tercih edilince satış adedi 12 milyonu aştı. Küçük otomobil sınıfını çekici hatlarla tanıştıran modelin beşinci neslinde, motor kaputundan farlara, göstergelerden koltuklara kadar her şey yeniden tasarlandı.

Yeni far tasarımı, dalgalı motor kaputu ve genişleyen ön ızgaranın dinamik bir görünüm oluşturduğu yeni Corsa’da sunulan 1.0 litrelik 3 silindirli yeni benzinli motor, 115 beygir gücünde. Yeni modelde, kullanım önceliğinize göre tercih yapabileceğiniz geniş bir motor yelpazesi sunulacak.


Üst sınıflardaki otomobillerde görmeye alışık olduğumuz özelliklerle donatılan Corsa’da çift-xenon farlar, yan kör nokta uyarı sistemi, Opel Eye ön kamera, şeritten ayrılma uyarısı, uzun far asistanı, takip mesafesi göstergesi ve ön çarpışma uyarısı gibi gelişmiş güvenlik sistemleri yer alıyor. Orta konsoldaki 7 inçlik dokunmatik ekran yardımıyla kontrol edilen ve sesli komutla özelliğine sahip IntelliLink bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth, Siri Eyes Free, navigasyon için BringGo ve internet radyosu, konforu artıran özellikleri oluşturuyor. Deyim yeindeyse "boyundan büyük" yeni nesil Corsa, önümzdeki Şubat ayında asfalta buluşacak.

İZLE
#GQgaraj S1 B1: İyi Bir Macera Garajdan Başlar
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası