Toprağına sığmayan güzellik
Kadınlar

Toprağına sığmayan güzellik

Güney Amerika’nın kuzeyindeki küçücük bir ülkede, Surinam’da doğup büyümüş Giselle Reinberg Gefferie’nin güzelliği, elbette orayla sınırlı kalmayacaktı. Bu ay sonu düzenlenecek Miss Globe International’ın 24 yaşındaki en güçlü adayıyla tanışmayan kalmasın.

Aile tatili sürprizi

Annem Surinamlı. Babamla orada tanışıp evlenmişler ve ben dünyaya gelmişim. Açıkçası çocukluğumdan beri aklımda modellik yapmak yoktu. Bir gün tatil için ailemle birlikte Miami sahillerine gittik. Orada bir modellik ajansının sahibiyle tanıştım. Hem annem hem de babam ajansa yazılmam konusunda beni ikna etmeye çalıştılar. Üniversitede ekonomi okuyordum ve kariyerimi bu alan üzerine kurmayı hedefliyordum. Yine de ailemin ısrarlarına dayanamayıp ajansın teklifini kabul ettim. Kısa sürede Amerika ve Avrupa’da farklı isimlerle çalışmaya başladım. Açıkçası o gün Surinam’dan yola çıkıp Miami’ye doğru giderken, hayatımın bu denli değişeceğini tahmin edemezdim.

Miss Globe macerası

Hayatta aldığım kararlarda hep bir şekilde ailemin yönlendirmesi öne çıkıyor. Nitekim yine onların ısrarıyla Miss Suriname’a katıldım. Orada birinci seçilmem beni Miss Globe International’a yöneltti. New York, Paris ve Milano gibi şehirlerde edindiğim tecrübeyle yarışmada diğer adaylardan 1-0 öndeyim bence. Çünkü çok fazla yaratıcı insanla çalıştım. Yürüyüşüm, duruşum, konuşmam, tavrım, her şeyim değişti. Bunlar mutlaka dikkat çekecektir ama kazanırsam hayatımda hiçbir şey değişmeyecek. Yalnızca güzelliğim otoriteler tarafından tescillenmiş olacak. Bu hem benim için hem de ailem ve özellikle sevgilim için gurur verici bir şey.

Gönül işleri

Surinamlı bir erkek arkadaşım var. İşlerim dolayısıyla çok az görüşebiliyoruz ama aslında bu, ilişkimize umduğumuzdan daha fazla renk katıyor.

Görüşebildiğimiz anlar çok daha değerli oluyor. Bazen çekim için gittiğim yerlere o da geliyor. Böylece dünyanın harika şehirlerinde birlikte zaman geçirebiliyoruz.

Pek yakında...

Amerika’da ünlü bir iç çamaşırı markasıyla bir yıllık sözleşme imzaladım. Yarışmadan hemen sonra oraya gideceğim. Amerika’da birkaç ufak filmde de rol alacağım. Sonra yeniden İstanbul. Bu kez iş için değil, tatil için geleceğim.

Haberin tamamı ve çok daha fazlası GQ Türkiye Mart sayısında ve GQ Türkiye iPhone/iPad edisyonunda...

İZLE
Serenay Sarıkaya GQ Global Creativity Awards Gala Gecesine Hazırlanıyor
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası