Yeni yıldızınız Avustralya'dan
Kadınlar

Yeni yıldızınız Avustralya'dan

Margot Robbie ile geç kalmadan tanışın; yakın gelecekte adını çok daha sık duyacaksınız.

Her Avustralyalı oyuncu, küresel şöhrete giden kestirme bir yol olduğunu bilir. Soap opera Neighbours’ta oynayacaksın, sonra da ABD veya İngiltere’den bir yapımcının seni keşfetmesini bekleyeceksin. Kylie Minogue, Russell Crowe ve Guy Pearce’ın yolu oradan geçti. Hiç de pişman değiller.

Adını ileride çok duyacağınız, Avustralyalı genç oyuncu Margot Robbie de Neighbours’tan çıkma. Üç sene soap opera’da çile doldurdu ama beklediği deniz aşırı telefon da nihayet geldi. Havayolu şirketlerinin Mad Men’i Pan Am’da onu dünyaya tanıtacak bir rol kapmıştı. Sonrası çok hızlı gelişti... Hit makinesi İngiliz yönetmen Richard Curtis’in (Bridget Jones, Notting Hill ve Love Actually desek yeter herhalde) bizde bu ay vizyona girecek filmi Zamanda Aşk’ta (About Time) önemli bir rol, ardından Martin Scorsese’nin 2014’te izleyeceğimiz, Oscar potansiyelli The Wolf of Wall Street’inde Leonardo DiCaprio’yla başrol... Şimdi de Will Smith’le oynayacağı Focus’a hazırlanıyor.

Güzel, yetenekli, çalışkan... Kimse beyazperdede yeni bir stara hayır demez. Durumdan tek şikayetçi olan kendisi. Son yıllardaki tek tatilini, New York’u kasırga vurduğunda yapmış: “Su yok, elektrik yok. Öylece oturup beklerken rahatladım.” Siz de onu bekleyin.

İZLE
Deniz Tortum’dan Belirsizlik Çağında Hayatı Olumlama
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası