Absolut pozlar
Popüler

Absolut pozlar

Yeni Absolut Exposure şişe tasarımları için model Lydia Hearst, yaratıcı görsel sanatçı Johan Renck objektifine poz verdi.

2012'yi renkli, desenli ve köpüklü yeniliklerle geçiren Absolut bu kez bal, kavun ve limon otu aromalı yeni lezzetini damak zevkimize sunmaya hazırlanıyor. Lansmanı geçtiğimiz hafta Cannes'da New York New York restoranda yapılan yeni Absolut lezzeti Absolut Exposure, aroması kadar tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Bugüne dek Madonna, Kylie Minogue, Robbie Williams gibi isimlere çektiği müzik videolarıyla; Givenchy, Armani, Valentino ve H&M gibi markalar için hazırladığı reklam filmleriyle ve özellikle de yönettiği başarılı Breaking Bad bölümleriyle takdire şayan bir profil çizen Johan Renck, Absolut Exposure için kamera arkasına geçti. Süpermodel Lydia Hearst, üç farklı şişe tasarımında Carter, Trojan ve Dimitty karakterleriyle yer alıyor.

Gezginlere özel olarak sadece duty-free mağazalarında satışa sunulacak olan Absolut Exposure, önümüzdeki Ocak ayında raflardaki yerini alacak.


Absolut

İlgili Başlıklar
Daha Fazlası