Süper karavan Vario Perfect
Otomobil

Süper karavan Vario Perfect

Alman yapımı Vario Perfect 1200 Platinum bagajında kendi mini garajı bile bulunan süper lüks bir model.

Önden bir turist otobüsü gibi görünüyor olması sizi aldatmasın. Orta motorlu Volvo B12M otobüs kasası üzerine inşa edilen Vario Perfect 1200 Platinum bir karavandan beklentilerinizi çok yükseltecek. İleri teknoloji ve lüks mobilyalarla donatılmış bu süper karavan aynı zamanda yürüyen bir garaj. Kısa gezilerinizde kullanacağınız kompakt otomobilinizi, dilediğiniz zaman karavanınızın arka kapısını açarak park edip yolunuza devam edebilirsiniz.

Karavan yaşamıyla özdeşleşmiş dar alanda kısa paslaşmaları unutun. 12 metre uzunluğundaki Vario Perfect'in genişliği 2.5 metre. Aracın yüksekliğiyse 3.5 metre. Aracın salon ve mutfak pencere modülleri zevkinize göre genişletilebiliyor. Yerden ısıtma sistemi ve klima desteğiyle karavanınızla gittiğiniz herhangi bir coğrafyada konforunuzdan taviz vermiyorsunuz.

Ceviz ağacı ve deriden üretilen mobilyalar iç mekanın kalitesini gözler önüne seriyor. Ayrıca aracınızın tasarım detaylarını kendi tercihlerinize göre kişiselleştirmeniz de mümkün. Fazladan bir LCD ekran ya da farklı mutfak gereçleri eklemek asla abartılı istekler değil. Böylece her Vario Perfect 1200 Platinum modeli kişiye özel ve eşsiz inşa ediliyor. Bu ayrıcalıklı seyahat deneyimini yaşamanın bedeli 1.1 milyon euro civarında. Başka bir deyişle seçkin bir semtte lüks bir villa satın almak yerine, lüks villanızla dünyanın dört köşesini gezebilirsiniz.

Vario Mobil - Vario Perfect 1200 Platinum



İLGİLİ İÇERİKLER Vario Mobile
İlgili Başlıklar
Daha Fazlası